Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Bu durum tasarım mimarlarının detay çalışma endişelerini ortadan kaldırır. Tasarımlarını prefabrik villa modelleriyle kolayca ortaya koyabilirler. Modele özel geliştirilmiş system ise tasarımlarına ayrı bir keyif katar.

Karmod anahtar teslim prefabrik ev modelleri ile anahtarını çevirdiğinizde evinizde yaşamanız için her şeyin hazır olmasını sağlar. Evinizin için yüksek kaliteli iç dekorasyondan tam donanımlı bir mutfağa kadar arzu ettiğiniz her şeye sahip olmanızı garanti eder.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Prefabrik ev fiyatları standart üretimli olup ekstra kaplama uygulamalarına yer verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında olduğu gibi opsiyonel müşteri tercihlerine göre ev fiyatları da kademelendirilir.

Prefabrik evlerde Kurulacak bölgenin iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli statik hesaplar ve ısı yalıtım hesapları yapılmaktadır.

Geçiş koridorları, oda bölmeleri, mutfak, banyo gibi alanların tamamının yerleri tasarımda kolayca değişiklik yapılabilir niteliktedir. Bu durum hem tek katlı hem de çift katlı modellerin tamamında mimar ve tasarımcıların işini oldukça kolaylaştırmaktadır.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve programına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Kullanıcıya hem yapım aşamasında hem kullanım süresince daha ekonomik ve verimli şartlar sağlıyor.

Bunun yanı sıra, prefabrik prefabrik ev fiyatları ev modelleri arasında İoffer Ev ve Idealmod gibi markaların kaliteli ve estetik tasarımları da bulunmaktadır. Bu markaların sunduğu çeşitli prefabrik ev modelleri, kullanıcıların beklentilerini karşılamakta ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin seven bölgesi ve eighty one iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Dimension uygun evi bulmak her açıdan oldukça zor olabilir. Uzman bir lawnım almak isterseniz veya measurement uygun olan yapıyı hızlı bir şekilde bulmak isterseniz müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz. Ayrıca bu yapıların diğer yapılara göre uygun kalması ve yapıya sonradan ekleme yapılması sayesinde oldukça fazla tercih edilmektedir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton approachına göre thirty cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page